Tips: välj ett billigt mobilabonnemang på semestern

Såhär i semestertider blir det mer klart än nånsin: mobilen är en betydande del av livet. Man vill gärna tro att den inte är så livsnödvändig, och visst går den ju inte att äta upp, men den används flitigt i varje sällskap vi stöter på. Fungerar inte mobilen som GPS och kartläsare är den meteorolog, kvällstidning och skvallertant.

Också mobilabonnemanget blir viktigt

Allt detta gör att man behöver ha ett stort abonnemang. Jag har märkt att filmtittande (SVT-play har massor av bra dokumentärer, tips!) drar en hejdundrandes mycket surf. Jag och min fru har Telenor och vi åt upp våra surfpottar under de första två veckorna av årets husbilssemester i de södra delarna av vårt avlånga land. Vi förstod kvickt att vi var tvungna att byta upp oss till större mobilabonnemang med mer surf. Som en panikåtgärd laddade vi på 10 GB extra surf var, och sedan började vi söka efter en tjänst som jämför mobilabonnemang. Genom att jämföra abonnemang och operatörer såg vi enkelt vad som passade oss bäst.

Eftersom vi inte var helt nöjda med Telenors täckning och priser letade vi också utanför den operatören. Till slut hittade jag en site som passade perfekt. Den jämförde alla mobilabonnemang med massor av surf och till och med fri surf på samma gång. Vill du också ha ett nytt semesterabonnemang kan du jämföra alla billiga mobilabonnemang! En smart tjänst som jämför flera operatörer samtidigt, och det verkar finnas många billiga mobilabonnemang av olika typer.

Semestern blev räddad till slut

Det hela löste sig jättebra. Vi valde att teckna ett nytt abonnemang till mig från Tele2 med obegränsad surf för 499 kr. Mer info finns på Tele2.se. Det räcker ju med ett sådant, eftersom att då kan vi titta på TV och lyssna på musik via min mobil istället för frugans. Det är en väldans frihetskänsla att kunna använda mobilen hur mycket som helst utan några restriktioner. Vill ni också kolla efter ett nytt abonnemang så kan jag gott rekommendera mobilabonnemanget.nu,

Hur har vår semester varit då? Det har varit många sena kvällar med mycket skratt och sällskapsspel. Badat har vi knappt gjort någonting. Kallt och ruskigt till stor del, men under senare del av juli gjorde vädret revansch och nu hoppas vi på en sista bra vecka innan vi återgår till vardag och arbete igen.

Hur har ni andra haft det? Har ni hittat några små vackra smultronställen som man helst inte berättar om, men ändå gör det? Är det så att ni också vill rekommendera det för andra? Skriv en kommentar så återkopplar jag till er så kan vi fila på det. Ha det!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *